Menyang kontèn

Kragilan, Majasanga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kragilan
Désa
Kragilan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kragilan
Kragilan
Kragilan kapernah ing Jawa Tengah
Kragilan
Kragilan
Kragilan kapernah ing Indonesia
Kragilan
Kragilan
Koordhinat: 7°34′39″S 110°37′58″E / 7.57745°S 110.63267°E / -7.57745; 110.63267Koordhinat: 7°34′39″S 110°37′58″E / 7.57745°S 110.63267°E / -7.57745; 110.63267
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.06.2010

Kragilan iku désa ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.