Brajan, Majasanga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Brajan
Désa
Brajan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Brajan
Brajan
Brajan kapernah ing Jawa Tengah
Brajan
Brajan
Brajan kapernah ing Indonésia
Brajan
Brajan
Koordhinat: 7°16′24″S 110°41′09″E / 7.27338°S 110.68571°E / -7.27338; 110.68571Koordhinat: 7°16′24″S 110°41′09″E / 7.27338°S 110.68571°E / -7.27338; 110.68571
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.06.2011

Brajan iku désa ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)