Tambak, Majasanga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tambak
Désa
Tambak kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Tambak
Tambak
Tambak kapernah ing Jawa Tengah
Tambak
Tambak
Tambak kapernah ing Indonésia
Tambak
Tambak
Koordhinat: 7°31′41″S 110°31′47″E / 7.52819°S 110.52983°E / -7.52819; 110.52983Koordhinat: 7°31′41″S 110°31′47″E / 7.52819°S 110.52983°E / -7.52819; 110.52983
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.06.2003

Tambak iku désa ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)