Karangnangka, Majasanga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangnangka
Désa
Karangnangka kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Karangnangka
Karangnangka
Karangnangka kapernah ing Jawa Tengah
Karangnangka
Karangnangka
Karangnangka kapernah ing Indonésia
Karangnangka
Karangnangka
Koordhinat: 7°20′27″S 110°44′35″E / 7.34097°S 110.74314°E / -7.34097; 110.74314Koordhinat: 7°20′27″S 110°44′35″E / 7.34097°S 110.74314°E / -7.34097; 110.74314
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.06.2006

Karangnangka iku désa ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)