Madu, Majasanga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Madu
Désa
Madu kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Madu
Madu
Madu kapernah ing Jawa Tengah
Madu
Madu
Madu kapernah ing Indonésia
Madu
Madu
Koordhinat: 7°17′51″S 110°42′53″E / 7.29743°S 110.71472°E / -7.29743; 110.71472Koordhinat: 7°17′51″S 110°42′53″E / 7.29743°S 110.71472°E / -7.29743; 110.71472
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Madu iku désa ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)