Menyang kontèn

Manggis, Majasanga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Manggis
Désa
Manggis kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Manggis
Manggis
Manggis kapernah ing Jawa Tengah
Manggis
Manggis
Manggis kapernah ing Indonesia
Manggis
Manggis
Koordhinat: 7°22′46″S 110°40′29″E / 7.37944°S 110.6747°E / -7.37944; 110.6747Koordhinat: 7°22′46″S 110°40′29″E / 7.37944°S 110.6747°E / -7.37944; 110.6747
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.06.2004

Manggis iku désa ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.