Singasari, Majasanga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Singasari
Désa
Singasari kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Singasari
Singasari
Singasari kapernah ing Jawa Tengah
Singasari
Singasari
Singasari kapernah ing Indonésia
Singasari
Singasari
Koordhinat: 7°25′56″S 110°40′24″E / 7.43236°S 110.67347°E / -7.43236; 110.67347Koordhinat: 7°25′56″S 110°40′24″E / 7.43236°S 110.67347°E / -7.43236; 110.67347
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.06.2002

Singasari iku désa ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)