Tugu, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tugu
Kacamatan
Tugu kapernah ing Jawa Tengah
Tugu
Tugu
Tugu kapernah ing Indonésia
Tugu
Tugu
Koordhinat: 6°57′43″S 110°19′48″E / 6.9619°S 110.32989°E / -6.9619; 110.32989Koordhinat: 6°57′43″S 110°19′48″E / 6.9619°S 110.32989°E / -6.9619; 110.32989
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.16

Tugu iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)