Menyang kontèn

Tugu, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tugu
Kacamatan
Tugu kapernah ing Jawa Tengah
Tugu
Tugu
Tugu kapernah ing Indonesia
Tugu
Tugu
Koordhinat: 6°57′43″S 110°19′48″E / 6.9619°S 110.32989°E / -6.9619; 110.32989Koordhinat: 6°57′43″S 110°19′48″E / 6.9619°S 110.32989°E / -6.9619; 110.32989
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.16

Tugu iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.