Ngaliyan, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngaliyan
Kacamatan
Ngaliyan kapernah ing Jawa Tengah
Ngaliyan
Ngaliyan
Ngaliyan kapernah ing Indonésia
Ngaliyan
Ngaliyan
Koordhinat: 7°00′00″S 110°19′38″E / 7.00011°S 110.32725°E / -7.00011; 110.32725Koordhinat: 7°00′00″S 110°19′38″E / 7.00011°S 110.32725°E / -7.00011; 110.32725
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.15

Ngaliyan iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)