Ngaliyan, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngaliyan
Kacamatan
Ngaliyan kapernah ing Jawa Tengah
Ngaliyan
Ngaliyan
Ngaliyan kapernah ing Indonésia
Ngaliyan
Ngaliyan
Koordhinat: 7°00′00″S 110°19′38″E / 7.00011°S 110.32725°E / -7.00011; 110.32725Koordhinat: 7°00′00″S 110°19′38″E / 7.00011°S 110.32725°E / -7.00011; 110.32725
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.15

Ngaliyan iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 maint: unrecognized language (link)