Tembalang, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tembalang
Kacamatan
Tembalang kapernah ing Jawa Tengah
Tembalang
Tembalang
Tembalang kapernah ing Indonésia
Tembalang
Tembalang
Koordhinat: 7°02′55″S 110°27′40″E / 7.04854°S 110.461°E / -7.04854; 110.461Koordhinat: 7°02′55″S 110°27′40″E / 7.04854°S 110.461°E / -7.04854; 110.461
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.10

Tembalang iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)