Genuk, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Genuk
Kacamatan
Genuk kapernah ing Jawa Tengah
Genuk
Genuk
Genuk kapernah ing Indonésia
Genuk
Genuk
Koordhinat: 6°57′48″S 110°28′37″E / 6.96338°S 110.47694°E / -6.96338; 110.47694Koordhinat: 6°57′48″S 110°28′37″E / 6.96338°S 110.47694°E / -6.96338; 110.47694
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.05

Genuk iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)