Pedurungan, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pedurungan
Kacamatan
Pedurungan kapernah ing Jawa Tengah
Pedurungan
Pedurungan
Pedurungan kapernah ing Indonésia
Pedurungan
Pedurungan
Koordhinat: 7°00′08″S 110°28′26″E / 7.00224°S 110.47398°E / -7.00224; 110.47398Koordhinat: 7°00′08″S 110°28′26″E / 7.00224°S 110.47398°E / -7.00224; 110.47398
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Semarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.06

Pedurungan iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.