Pedurungan, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pedurungan
Kacamatan
Pedurungan kapernah ing Jawa Tengah
Pedurungan
Pedurungan
Pedurungan kapernah ing Indonésia
Pedurungan
Pedurungan
Koordhinat: 7°00′08″S 110°28′26″E / 7.00224°S 110.47398°E / -7.00224; 110.47398Koordhinat: 7°00′08″S 110°28′26″E / 7.00224°S 110.47398°E / -7.00224; 110.47398
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.06

Pedurungan iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)