Menyang kontèn

Semarang Wétan, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Semarang Wétan
Kacamatan
Semarang Wétan kapernah ing Jawa Tengah
Semarang Wétan
Semarang Wétan
Semarang Wétan kapernah ing Indonesia
Semarang Wétan
Semarang Wétan
Koordhinat: 6°58′22″S 110°26′13″E / 6.9727°S 110.43708°E / -6.9727; 110.43708Koordhinat: 6°58′22″S 110°26′13″E / 6.9727°S 110.43708°E / -6.9727; 110.43708
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.03

Semarang Wétan iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.