Candhisari, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Candhisari
Kacamatan
Candhisari kapernah ing Jawa Tengah
Candhisari
Candhisari
Candhisari kapernah ing Indonésia
Candhisari
Candhisari
Koordhinat: 7°00′57″S 110°25′40″E / 7.01592°S 110.42769°E / -7.01592; 110.42769Koordhinat: 7°00′57″S 110°25′40″E / 7.01592°S 110.42769°E / -7.01592; 110.42769
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.08

Candhisari iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)