Candhisari, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Candhisari
Kacamatan
Candhisari kapernah ing Jawa Tengah
Candhisari
Candhisari
Candhisari kapernah ing Indonésia
Candhisari
Candhisari
Koordhinat: 7°00′57″S 110°25′40″E / 7.01592°S 110.42769°E / -7.01592; 110.42769Koordhinat: 7°00′57″S 110°25′40″E / 7.01592°S 110.42769°E / -7.01592; 110.42769
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Semarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.08

Candhisari iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.