Gayamsari, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gayamsari
Kacamatan
Gayamsari kapernah ing Jawa Tengah
Gayamsari
Gayamsari
Gayamsari kapernah ing Indonésia
Gayamsari
Gayamsari
Koordhinat: 6°58′47″S 110°26′48″E / 6.9797°S 110.44675°E / -6.9797; 110.44675Koordhinat: 6°58′47″S 110°26′48″E / 6.9797°S 110.44675°E / -6.9797; 110.44675
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.04

Gayamsari iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)