Banyumanik, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banyumanik
Kacamatan
Banyumanik kapernah ing Jawa Tengah
Banyumanik
Banyumanik
Banyumanik kapernah ing Indonésia
Banyumanik
Banyumanik
Koordhinat: 7°04′11″S 110°25′14″E / 7.06985°S 110.42063°E / -7.06985; 110.42063Koordhinat: 7°04′11″S 110°25′14″E / 7.06985°S 110.42063°E / -7.06985; 110.42063
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Semarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.11

Banyumanik iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.