Banyumanik, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banyumanik
Kacamatan
Banyumanik kapernah ing Jawa Tengah
Banyumanik
Banyumanik
Banyumanik kapernah ing Indonésia
Banyumanik
Banyumanik
Koordhinat: 7°04′11″S 110°25′14″E / 7.06985°S 110.42063°E / -7.06985; 110.42063Koordhinat: 7°04′11″S 110°25′14″E / 7.06985°S 110.42063°E / -7.06985; 110.42063
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.11

Banyumanik iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)