RSU PKU Muhammadiyah Roemani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rumah Sakit Umum Muhammadiyah Roemani

Logo Rumah Sakit Umum Muhammadiyah Roemani
200px
Foto Rumah Sakit Umum Muhammadiyah Roemani
Koordinat

Peta lokasi Rumah Sakit Umum Muhammadiyah Roemani
Moto:
Yayasan
Didirikan
Dasar hukum {{{dasar hukum}}}
Direktur utama
Status
Tipe RS
Akreditasi
Kapasitas pasien
Ruang operasi
Pengunjung
SDM
UGD
Alamat Jl.Wonodri 22 semarang 50242
Provinsi Jawa Tengah
Negara {{{negara}}}
Telepon (024) 8444623
Faksimili
Affiliasi

Web resmi:

RSU PKU Muhammadiyah Roemani minagka salah satunggalipun griya sakit Islam ingkang dumunung wonten kutha Semarang, Indonésia. Panggènipun wonten ing sisih gedhong Pimpinan Wewengkon Muhammadiyah Jawa Tengah sarta gedhong Pimpinan Laladan Muhammadiyah Kutha Semarang. Griya sakit punika ngadahi aneka-warna piranti utawa fasilitas kadhokteran ingkang cangih ugi mumpuni ing babagan pangobatan sadaya panyaket. Griya sakit kang dumunung wonten ing tengah-tengah kutha Semarang ugi tlatahipun cerak kaliyan kampus UNDIP lan Politèknik Ilmu Pelayaran.

Pranala njaba[besut | besut sumber]