Universitas Islam Sultan Agung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Universitas Islam Sultan Agung
Logo Unissula.png

Logo UNISSULA
Motto Bismillah Membangun Generasi Khaira Ummah
Rèktor Prof. Dr. Laode M. Kamaluddin, M.Sc M.Eng.
Lokasi Semarang, Jawa Tengah
Situs web http://www.unissula.ac.id

Universitas Islam Sultan Agung utawa kasingkat UNISSULA, diadhekake wiwit 20 Mèi 1962 (16 Dzulhijah 1369 H) déning Yayasan Badan Wakaf Sultan Agung, kasingkat YBW-SA. Yayasan iki diadhekake ing Semarang wiwit tanggal 31 Juli 1950 (16 Syawal 1369 H), kang bergerak ing babagan pendidikan, keséhatan, sosial lan kagiyatan amal shaleh liyané kanthi tujuan nyebarluaske pandidikan lan ajaran Islam kang dijiwai dakwah Islam.

Pranala njaba[besut | besut sumber]