Universitas Muhammadiyah Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Unimus Semarang

Universitas Muhammadiyah Semarang ya iku siji perguruan tinggi swasta ing Semarang. Ing wiwitane , Universitas Muhammadiyah Semarang (UNIMUS) ya iku Perguruan Tinggi Keséhatan Muhammadiyah Semarang (PTKMS) kang sampun diadhekaké wiwit taun 1982, kapérang saka 3 akademi ya iku : Akademi Keperawatan, Akademi Gizi lan Akademi Analis Keséhatan. Kanthi tujuan kanggo ngembangaké Amal Usaha Muhammadiyah, diwiwiti ngrintis pangadhékan Universitas Muhammadiyah Semarang.

Program Studi[besut | besut sumber]

  • S1 Keséhatan Masarakat
  • S1 Pendidikan Basa Inggris
  • S1 Pendidikan Matematika
  • S1 Pendidikan Dhokter
  • S1 Teknologi Pangan
  • S1 Ilmu Keperawatan
  • S1 Ilmu Gizi
  • S1 Sastra Inggris
  • S1 Akuntansi
  • S1 Statistika
  • S1 Manajemen
  • S1 Teknik Mesin
  • S1 Teknik Elektro
  • D4 Analis Keséhatan
  • D3 Basa Inggris
  • D3 Teknik Mesin
  • D3 Akuntansi
  • D3 Kebidanan
  • D3 Analis Keséhatan
  • D3 Keperawatan
  • D3 Gizi
  • Profesi Ners

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. Situs web resmi Universitas Muhammadiyah Semarang

Delenga Uga[besut | besut sumber]

Pratélan Perguruan Tinggi Swasta Ing Jawa Tengah

Cithakan:Perguruan Tingi Muhammadiyah