Universitas Muhammadiyah Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Unimus Semarang

Universitas Muhammadiyah Semarang ya iku sawijining perguruan tinggi swasta ing Semarang. Ing wiwitane , Universitas Muhammadiyah Semarang (UNIMUS) ya iku Perguruan Tinggi Keséhatan Muhammadiyah Semarang (PTKMS) kang sampun diadhekaké wiwit taun 1982, kapérang saka 3 akademi ya iku : Akademi Keperawatan, Akademi Gizi lan Akademi Analis Keséhatan. Kanthi tujuan kanggo ngembangaké Amal Usaha Muhammadiyah, diwiwiti ngrintis pangadhékan Universitas Muhammadiyah Semarang.

Program Studi[besut | besut sumber]

  • S1 Keséhatan Masarakat
  • S1 Pendidikan Basa Inggris
  • S1 Pendidikan Matematika
  • S1 Pendidikan Dhokter
  • S1 Teknologi Pangan
  • S1 Ilmu Keperawatan
  • S1 Ilmu Gizi
  • S1 Sastra Inggris
  • S1 Akuntansi
  • S1 Statistika
  • S1 Manajemen
  • S1 Teknik Mesin
  • S1 Teknik Elektro
  • D4 Analis Keséhatan
  • D3 Basa Inggris
  • D3 Teknik Mesin
  • D3 Akuntansi
  • D3 Kebidanan
  • D3 Analis Keséhatan
  • D3 Keperawatan
  • D3 Gizi
  • Profesi Ners

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. Situs web resmi Universitas Muhammadiyah Semarang

Delenga Uga[besut | besut sumber]

Pratélan Perguruan Tinggi Swasta Ing Jawa Tengah

Cithakan:Perguruan Tingi Muhammadiyah