Kuran: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen)
c (Bot: Ngganti katégori Tembung lan frasa Arab karo Tembung lan pitembungan Arab)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen))
* Faridl, Miftah dan Syihabudin, Agus --''Al-Qur'an, Sumber Hukum Islam yang Pertama'', Penerbit Pustaka, Bandung, 1989 M.
 
== Delengen Uga delengen ==
* [[Dhaptar Surat-Surat Al Qur'an]]
* [[Islam]]
352.737

besutan

Menu navigasi