Surat Ibrahim

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ibrahim
إبراهيم
Ayah 1 s.d. Ayah 3
Ayah 1 s.d. Ayah 3
Informasi
Makna Nabi Ibrahim
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 14
Juz Juz 13
Statistik
Gunggung ayat 52 ayat

Surat Ibrahim (Arab سورة إبراهيم) iku surat kaping 14 Al-Qur’an. Isiné bab Nabi Ibrahim ing 52 ayat.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  • Mukaddimah Al Qur'an versi terjemahan Departemen Agama Republik Indonesia


Surat Sadurungė:
Surat Ar Ra’d
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Al Hijr
Surat 14
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Ibrahim&oldid=813359"