Surat Thaha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ta Ha
253px
Gambar:Ta-Ha.png
Informasi
Makna Ta Ha
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 20
Juz Juz 16
Statistik
Gunggung ayat 135 ayat

Surat Thaha utawa Surat Toha (Arab سورة طه) iku surat kaping 20 Al-Quran mawa 135 surat. Isiné bab …

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Mukaddimah Al Qur'an versi terjemahan Departemen Agama Républik Indonésia


Surat Sadurungė:
Surat Maryam
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Al Anbiyaa’
Surat 20



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Thaha&oldid=1052835"