Surat Al Israa’

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
al-Isra'
Elsharh.png
Ayah 1 s.d. Ayah 3
Ayah 1 s.d. Ayah 3
Informasi
Makna Perjalanan Malam
Nami sanès Bani Isra'il (Katurunan Isra'il)
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 17
Juz Juz 15
Statistik
Gunggung ayat 111 ayat

Surat Al Israa’ (Arab سورة الإسرا) iku surat kaping 17 Al-Qur’an mawa 111 ayat. Isiné bab lelampahan Muhammad menyang "masjid kang paling adoh" utawa Masjidil Aksa ing Al Quds (Yerusalem).

Rujukan[besut | besut sumber]


Surat Sadurungė:
Surat An Nahl
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Al Kahfi
Surat 17