Surat Luqman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Luqman
Lokman.png
Luqman.png
Informasi
Makna Luqman
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 31
Juz Juz 21
Statistik
Gunggung ruku' 4 ruku
Gunggung ayat 34 ayat

Surat Luqman (Arab: لقمان, "Luqman al-Hakim") iku surat kaping 31 Al-Qur’an. Tegesé "Kulawarga Luqman". Surat iki dumadi saka 34 ayat lan éwoning surat-surat Makkiyah. Surat iki diudhunaké sawisé surat As-Saffat. Jeneng Luqman dijupuk saka kisah ngenani Luqman kang dicritakaké sajeroning surat iki cara ndhidhik anaké.

Pokok-pokok isi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Surat Sadurungė:
Surat Ar Ruum
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat As Sajdah
Surat 31