Surat Luqman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Luqman
Lokman.png
Luqman.png
Informasi
Makna Luqman
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 31
Juz Juz 21
Statistik
Gunggung ruku' 4 ruku
Gunggung ayat 34 ayat

Surat Luqman (Arab: لقمان, "Luqman al-Hakim") iku surat kaping 31 Al-Qur’an. Tegesé "Kulawarga Luqman". Surat iki dumadi saka 34 ayat lan éwoning surat-surat Makkiyah. Surat iki diudhunaké sawisé surat As-Saffat. Jeneng Luqman dijupuk saka kisah ngenani Luqman sing dicritakaké sajeroning surat iki cara ndhidhik anaké.

Pokok-pokok isi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Surat Sadurungė:
Surat Ar Ruum
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat As Sajdah
Surat 31