Juz

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Juz, iku cara pamérangan al-Qur'an ya iku Al Qur'an kapérang dadi 30 juz. Tujuan pamérangan iki kanggo nggampangaké tumrap sing kepingin ngrampungaké maca Al Qur'an (ngaji) jroning 30 dina (1 sasi)

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Juz&oldid=1054461"