Surat Ath Thuur

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
at-Tur
الطّور
Gambar:At-Tur.png
Informasi
Makna Bukit
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 52
Juz Juz 27
Statistik
Gunggung ruku' 2 ruku
Gunggung ayat 49 ayat

Surah At-Tur (basa Arab:الطور) ya iku surat ka-52 sajroningAl-Qur'an. Surat iki kagolong surat Makkiyah kang kaperang dumadi 49 ayat. Diarani at-Tur nduwèni makna Paredèn kajupuk saka tembung At-Tur kang kasebut ana ing ayat pungkasan surat Ath Thuur.Uga sinebut bukit ya iku bukit Sinai kang dumunung ana ing ujung Sinai, tlatah Nabi Musa narima wahyu saka Allah.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Surat Sadurungė:
Surat Adz Dzaariyat
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat An Najm
Surat 52


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Surat_Ath_Thuur&oldid=1009993"