Kufah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kuffah inggih punika sesebutan kanggé ulama utawa pengikut. Ulama kuffah minangka ulama jaman biyèn wiwit jaman kanjeng Muhammad.