Kufah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kuffah inggih punika sesebutan kanggé ulama utawa pengikut. Ulama kuffah minangka ulama jaman biyèn wiwit jaman kanjeng Muhammad.