Kufah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kuffah inggih punika sesebutan kanggé ulama utawa pengikut. Ulama kuffah minangka ulama jaman biyèn wiwit jaman kanjeng Muhammad.