Kufah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kuffah inggih punika sesebutan kanggé ulama utawa pengikut. Ulama kuffah minangka ulama jaman biyèn wiwit jaman kanjeng Muhammad.