Kuffah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kuffah inggih punika sesebutan kanggé ulama utawa pengikut. Ulama kuffah minangka ulama jaman biyèn wiwit jaman kanjeng Muhammad.