Naraguna:Top4Bot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

This is a bot ONLY for editing especially Javanese spelling mistakes in the Javanese Wikipedia.