Parembugan Naraguna:Top4Bot

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Wekdal emas[besut sumber]

    Wikiretirementgoldwatch.png Wekdal Emas
    Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para panganggé ingkang sampun nyisihaken wekdalipun ingkang aji kanggé kontribusi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '

    --36.72.219.197 30 Januari 2021 07.08 (UTC)