Parembugan Naraguna:Top4Bot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wekdal emas[besut sumber]

Wikiretirementgoldwatch.png Wekdal Emas
Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para panganggé ingkang sampun nyisihaken wekdalipun ingkang aji kanggé kontribusi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '

--36.72.219.197 30 Januari 2021 07.08 (UTC)