Rukun Islam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Rukun Islam iku ana limang perkara:

Rujukan[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Link FA

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rukun_Islam&oldid=826963"