Malaékat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Malaékat punika makluk ingkang kadadosaké saking nur. Malaékat boten saged dipriksani kalih tiyang,malaékat kacipta déning Allah panguwasa donya boten dicaosi pepénginan bangkang dhateng paréntahipun Allah.

Malaékat ingkang kados dikawruhi inggih punika: