Malaékat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Malaékat punika jalmo ingkang kadadosaké sangking nur. Malaékat boten saged dipriksani kalih tiyang,malaékat kacipta déning Allah panguwasa donya boten dicaosi pepénginan bangkang dhateng paréntahipun Gusti Allah.

Malaékat ingkang kados dikawruhi inggih punika:

  • Malaékat Rokip lan Atip malaékat ingkang nyathet amal
  • Malaékat Isrofil, Malaékat Jibri pandugi Wahyu dhateng nabi, Malaékat Mungkar lan Nakir, Malaékat Ridwan lan Malaékat ingkang mbeta.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malaékat&oldid=1089365"