Panganggo:JV015Chafid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat http://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:JV015Chafid.

Yayasan Wikimedia
JV015Chafid
Panganggo
Chafid12.JPG
Jeneng Chafid Ibnu Abdillah
Tandha tangan  CHAFID link=:jv::Dhiskusi Panganggo:JV015 Chafid rembugan 02:55, 21 Mei 2011 (UTC)
Lokasi Jawi Tengah
Negara Indonésia
Kothak panganggo
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
Pribadi
jv-N Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Locator kabupaten pemalang.png Panganggo iki domisili ing Pemalang, Jawi Tengah, Indonésia
Wikipedia Jawa
Fairytale date.png
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
6 taun, 8 sasi lan 23 dina
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad" Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo PL 2012.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2012
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer
Laptop.svg
Panganggo iki nggunakaké Laptop
Basa
id-N Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-N Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi
Sanesipun
Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé
Bakso Daging Sapi.jpg
Panganggo iki klangenanné Bakso
Learning Arabic calligraphy.jpg
Panganggo iki bisa måcå Aksara Arab
Aksara Jawa.png
Panganggo iki bisa maca aksara Jawa

Indonésia Sugeng Rawuh Coat of Indonesia.png Indonésia[besut | besut sumber]

Chafid Ibnu Abdillah
Assalamualaikum (السلام عليكم)
Salam sejahtera (سلام سجهترا), Eoseo oseyo (어서 오세요), Konnichiwa (こんにちは), Welcome
Sugeng Rawuh


Nami kula, Chafid Ibnu Abdillah Coat of Indonesia.png (حفظ بن عبد الله), tilas peserta Papat Limpad alumni Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa lan Seni Jurusan Bahasa lan Sastra Jawa. Samenika nyambut damel ing SMP Negeri 2 Taman Pemalang. Griya ing Kalurahan Bojongbata, Kitha Pemalang, Jawa Tengah, Indonésia.Onigiri cheerleader.gif

Bintang Wiki[besut | besut sumber]

Emblem of India.svg BintangWiki India
BintangWiki India dipunanugerahaken dumateng panganggé ingkang sampun nyumbang artikel-artikel kanthi topik India wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng kagem JV015Chafid. Artikel Gurukul mangfangat sanget. Empu rembugan 03:16, 5 Mei 2011 (UTC).
Face-glasses.svg
Face-glasses.svg


Logo PL 2012.jpg BintangWiki Papat Limpad 2012
BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng Mas Chafid minangka Panitya Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 14 Juni 2012 02.21 (UTC)


Tireless Contributor Barnstar.gif The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Chafid ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.14 (UTC)


Original Barnstar.png BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng panganggé ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun.Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 02.40 (UTC)


Penaemas.png Pèn emas
Panganggé punika sampun kasil nglawan cecobi kanggé nambah cacahing artikel ingkang kirang ngugemi paugeran nyerat kanthi ngatos-atos. Artikel-artikel ingkang dipunsumbangaken, senadyan boten kathah nanging kualitasipun saé.

Kerja keras punika, senaos asring nuwuhaken raos kirang bombong dipunbandhingaken kaliyan panganggé sanèsipun ingkang nyumbang kathah tulisan rintisan senaos namung setunggal larik kémawon, ananging anggadhahi aji ingkang linangkung. Amargi saking punika, panganggé ingkang makaten pantes dipun anugerahi penghargaan Pèn emas Wikipedia. ”Kaaturaken dhumateng Mas Chafid minangka ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”. Matur nuwun. Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 02.46 (UTC)


Artikel Favorit[besut | besut sumber]

Pranala Njawi[besut | besut sumber]

Papat Limpad[besut | besut sumber]

Foto sesarengan
Kumpulan foto ing panutupan proyek papat limpad
Kumpulan foto ing panutupan proyek papat limpad

Patroli[besut | besut sumber]

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

14 Dhésèmber 2017

13 Dhésèmber 2017

12 Dhésèmber 2017

11 Dhésèmber 2017

10 Dhésèmber 2017

8 Dhésèmber 2017


1000 artikel anyar

Gambar Enggal[besut | besut sumber]

20 Berkas baru