Panganggo:Puryono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat http://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Puryono.

Yayasan Wikimedia
Puryono
Pangurus
PuryonoYono.jpg
Jeneng Puryono
Tandha tangan Puryono (wicara)
Lokasi Jawi Tengah
Negara Indonésia
Hobi Wikipedia
Kothak panganggo
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Lambang Kota Semarang.png Panganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia
Kelairan
Taurus.svg Panganggo iki nduwèni zodiak Taurus
Tiger.svg Panganggo iki nduwèni shio macan
Hobi
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Admin mop.PNG Penganggo iki pengurus ing Wikipedia basa Jawi.
Police man ganson.svg Penganggo iki mirsani kabeh Owah-owahan.
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-N Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-N Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi
su-1 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
en-2 This user can contribute with an intermediate level of English.
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad" Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2" Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"


Nderek nepangaken nami kula Puryono

  • Panggonan, Tanggal Lair : Blora, 27 April April
  • Alamat Omah  : Desa Ngawen Kecamatan Ngawen Kabupaten Blora 58254,Jawa Tengah Indonesia
  • Panggawean  :Tenaga Pandhidhik ing Madrasah Aliyah Negeri Blora
  • Mata Pelajaran kang diampu  :Seni Budaya,TIK,Ketrampilan Disaind,Sablon,Ukir lan Fotografi
  • Nomer Tilpun  : 081313177776
  • Jinis Kelamin  : Lanang
  • Agama : Islam
  • Alamat èmail  : puryono81@gmail.com
  • Facebook  : Pur Akun Facebookku
  • Twitter  : [1]
  • Instagram  : Pur

Riwayat Pandhidhikan[besut | besut sumber]

  1. . SD Negeri 5 Ngawen Blora Jawa Tengah Indonesia
  2. . SMP Negeri 1 Ngawen Blora Jawa Tengah Indonesia
  3. . SMA Negeri 1 Tunjungan Blora Jawa Tengah Indonesia
  4. . Program Studi Pendhidhikan Seni Rupa dan Disaind Fakultas Bahasa dan Seni UNNES Jawa Tengah Indonesia


Riwayat Organisasi[besut | besut sumber]

  1. . Ketua HIMA Seni Rupa 2001-2002
  2. . Ketua Komunitas ARTrisan Semarang Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  3. . Dewan Pengawas Komunitas "Jeans Painting" Semarang Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  4. . Ketua DPM FBS UNNES Semarang Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  5. . Ketua Unit Kegiatan Mahasiswa Disaind UNNES Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  6. . Ketua Penggelola Galeri Langgeng Magelang Jawa Tengah Indonesia (2003-2004)
  7. . Ketua Himpunan Hima Se-Jateng (2003-2004)
  8. . Ketua Pameran Bersama "Art of Art"di Jogyakarta (2004)
  9. . Dewan Pengawas BEM UNNES (2004)
  10. . Sekretaris Dewan Pertimbangan Perupa Blora Jawa Tengah Indonesia (2005-2006)
  11. . Pengguna ing Wikipedia Basa Jawa (2011)
  12. . Anggota Wikimedia Indonesia (WMID) (2011)
  13. . Anggota Proyek Papat Limpad ing UNNES (2011)
  14. . Anggota Proyek Papat Limpad ing UNNES,UI,UNDIP,UNY,UGM lan IKIP PGRI (2012)
  15. Bendahara Dewan KMBB Blora Jawa Tengah (2014-2015)
  16. Dewan Penasehat Ngawen Bird Club (2015)


Original Barnstar.png BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng panganggé ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun.Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 03.03 (UTC)


Penaemas.png Pèn emas
Panganggé punika sampun kasil nglawan cecobi kanggé nambah cacahing artikel ingkang kirang ngugemi paugeran nyerat kanthi ngatos-atos. Artikel-artikel ingkang dipunsumbangaken, senadyan boten kathah nanging kualitasipun saé.

Kerja keras punika, senaos asring nuwuhaken raos kirang bombong dipunbandhingaken kaliyan panganggé sanèsipun ingkang nyumbang kathah tulisan rintisan senaos namung setunggal larik kémawon, ananging anggadhahi aji ingkang linangkung. Amargi saking punika, panganggé ingkang makaten pantes dipun anugerahi penghargaan Pèn emas Wikipedia. ”Kaaturaken dhumateng Mas Jovan minangka ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 03.03 (UTC)


Patroli[besut | besut sumber]

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

18 Novèmber 2017

17 Novèmber 2017

16 Novèmber 2017

14 Novèmber 2017


1000 artikel anyar

Special:Newimages[besut | besut sumber]

20 Berkas baru