Billie Eilish

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Billie Elisha Asmara
Billie Eilish 2019 by Glenn Francis (cropped) 2.jpg
LairBillie Elisha Asmara
(2001-12-18) Dhésèmber 18, 2001 (umur 20)
Nganjuk, Jawa Timur
Pakaryan
  • Penyanyi
  • Penulis lagu
Taun aktif2015–saiki
Karir musik
Génre
Piranti
  • Vokal
Labèl
Sana jaringanbillieeilish.com

Billie Eilish Pirate Baird O'Connell[3] (lair 18 Dhésèmber 2001) yaiku penyanyi lan penulis lagu saka Amérikah Sarékat. Ing taun 2016, Eilish ngrilis singel debut dhéwéké, "Ocean Eyes" sing dadi viral. EP debuté Don't Smile at Me dirilis ing wulan Agustus 2017. Sawise sukses EP, Apple Music ngarani Eilish minangka artis Up Next paling anyar ing wulan Séptémber 2017.[4] Album studio debut dhéwéké, When We All Fall Asleep, Where Do We Go? dirilis ing 29 Maret 2019.[5]

Tur[besut | besut sumber]

Tur utama[besut | besut sumber]

Pambuka konser tur[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Billie Eilish Is Pop's Most Impressive 15-Year-Old". Billboard. March 23, 2017. Dibukak ing February 5, 2019.
  2. a b Yeung, Neil Z. "Billie Eilish". AllMusic. Dibukak ing March 30, 2018.
  3. "Billie Eilish: Is she pop's best new hope?". BBC News.
  4. Stubblebine, Allison. "Billie Eilish Is Apple's New UpNext Artist: Exclusive". Billboard. Dibukak ing February 21, 2018.
  5. Brandle, Lars (March 29, 2019). "Billie Eilish's Debut LP 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?' Has Arrived". Billboard. Dibukak ing April 1, 2019.
  6. "Billie Eilish's Don't Smile at Me tour to visit San Francisco's Rickshaw Stop this October". AXS (ing basa Inggris). Dibukak ing December 6, 2019.
  7. a b Reed, Ryan (July 23, 2018). "Billie Eilish Plots North American Tour". Rolling Stone. Dibukak ing October 25, 2018.
  8. Moore, Robby (February 4, 2019). "Billie Eilish Reveals North American Tour Dates for 'When We All Fall Asleep World Tour'". Daily Ovation. Dibukak ing February 7, 2019.