Bomba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bomba stemma.png

Bomba iku sawijining comune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 18 km2, kanthi padunung 954 jiwa. Kutha iki kapérang dadi dhistrik antarané: Sambuceto lan Vallecupa. Komunitas tanggané: Archi, Atessa,Colledimezzo, Pennadomo, Roccascalegna, Tornareccio,Villa Santa Maria.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung


Pranala njaba[besut | besut sumber]


Koordinat: 42°02′N 14°22′E / 42.033°N 14.367°E / 42.033; 14.367