Jawa Kulon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (4) using AWB)
(éjaan using AWB)
| <br />55.390&nbsp;km²
|-
| DaerahLaladan Tingkat II<br />&nbsp;- Cacah:<br />
| <br />16 [[Kabupatèn]] lan 9 Kutha otonom
|-
| ([[WIB]])
|-
| [[Lagu DhaérahLaladan]]:
|
|}
'''Jawa Kulon''' utawa ([[basa Indonésia]]:'''Jawa Barat'''), iku provinsi [[Indonésia]] sing dunungé ana kuloné propinsi [[Jawa Tengah]]. Propinsi iki minangka papan sing padunung [[wong Sundha]] né manggon paling akèh sacara rélatif.
 
== DaerahLaladan Tingkat II ==
 
# [[Kabupatèn Bandung]]
352.737

besutan

Menu navigasi