Kutha Depok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Depok
Lambang Kota Depok.jpg
Lambang Kutha Depok
Sesanti: ""
Locator kota depok.png
Dina Dadi: ...
Walikutha: Nur Mahmudi Ismail
Wakil walikutha:
Jembar
 - Total:

200,29 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

6 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.353.000 (2003)
+/- 6.756 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Batawi, Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kutha Depok iku salah siji kutha ing provinsi Jawa Kulon. Jembar wewengkon kutha iki ± 200,29 km² utawa hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Depok ketata saking 6 kacamatan, 63 kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Kacamatan Beji
  2. Kacamatan Cimanggis
  3. Kacamatan Limo
  4. Kacamatan Pancoranmas
  5. Kacamatan Sawangan
  6. Kacamatan Sukmajaya

Mangga Kapurih Ugi Mirsani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Jawa Barat

Kutha-kutha gedhé ing Indonésia
  Kutha Provinsi Populasi     Kutha Provinsi Populasi
1 Jakarta DKI Jakarta 9.607.787 Kutha Depok
Kutha Depok
7 Depok Jawa Kulon 1.738.570
2 Surabaya Jawa Wétan 2.765.487 8 Semarang Jawa Tengah 1.555.984
3 Bandung Jawa Kulon 2.394.873 9 Palembang Sumatra Kidul 1.455.284
4 Bekasi Jawa Kulon 2.334.871 10 Makassar Sulawesi Kidul 1.338.663
5 Medan Sumatra Lor 2.097.610 11 Tangerang Kidul Banten 1.290.322
6 Tangerang Banten 1.798.601 12 Bogor Jawa Kulon 950.334