Gunung Bawakaraèng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Gunung Bawakaraeng)

Gunung Bawakaraeng iku gunung sing dunungé ana ing wewengkon Kabupatèn Gowa, Sulawesi Kidul. Ing pèrèng gunung iki ana wewengkon dhataran dhuwur Malino, papan wisata misuwur ing Sulawesi Kidul. Sacara ékologis gunung iki nduwèni posisi wigati amarga dadi sumber panyimpen banyu kanggo Kabupatèn Kabupatèn Gowa, Kutha Makassar, Kabupatèn Bantaeng, Kabupatèn Bulukumba lan Kabupatèn Sinjai.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Catatan suku[besut | besut sumber]