Gunung Leuser

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gunung Leuser
Orang Utan, salah siji kewan kang urip ing Gunung Leuser
Elevasi 3.466 m (11.371 ft) [1][2]
Prominence 2.941 m (9.649 ft) [1]
Ranked 100th
Dhaptar Ultra
Ribu
Location
[[file:Cithakan:Location map Sumatra Topography|288px|Gunung Leuser is located in Cithakan:Location map Sumatra Topography]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; left: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
Gunung Leuser
Pagunungan Barisan Mountains
Koordinat

3°47′51″N 97°13′09″E / 3.79750°L 97.21917°W / 3.79750; 97.21917Koordinat: 3°47′51″N 97°13′09″E / 3.79750°L 97.21917°W / 3.79750; 97.21917

[1]

Gunung Léuser ya iku gunung ana ing Aceh, Indonésia. Gunung Léuser panggoné ing sak loré Aceh,ceraké Sumatra Lor.[3] Gunung Léuser panggoné ing jero Taman Nasional Gunung Léuser sing jipok jenenge saka jeneng gunung mau.Saiki Gunung Léuser ndadi Situs Warisan ndunia UNESCO.

referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c "Mountains of the Indonésian Archipelago" Peaklist.org. Retrieved 2011-12-16.
  2. ^ "leuser" GunungBagging.com. Retrieved 2011-12-16.
  3. ^ http://www.gunung-leuser-trek.net/


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gunung_Leuser&oldid=1033297"