Gunung Leuser

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunung Leuser
Orang Utan, salah siji kéwan kang urip ing Gunung Leuser
Leuser-orangs 09N8683.jpg
Titik dhuwur dhéwé
Èlevasi 3,466 m (11,371 ft) [1][2]
Prominèn 2,941 m (9,649 ft) [1]
Ranked 100th
Isolasi 756 kilometres (470 mi)
Pratélan Ultra
Ribu
Géografi
Gunung Leuser is located in Sumatra Topography
Gunung Leuser
Gunung Leuser
Parent range Barisan Mountains

Gunung Léuser ya iku gunung ana ing Acèh, Indonésia. Gunung Léuser panggoné ing sak loré Acèh,ceraké Sumatra Lor.[3] Gunung Léuser panggoné ing jero Taman Nasional Gunung Léuser sing jipok jenenge saka jeneng gunung mau.Saiki Gunung Léuser ndadi Situs Warisan ndunia UNESCO.

referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c "Mountains of the Indonésian Archipelago" Peaklist.org. Retrieved 2011-12-16.
  2. ^ "leuser" GunungBagging.com. Retrieved 2011-12-16.
  3. ^ http://www.gunung-leuser-trek.net/