Gunung Leuser

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunung Leuser
Orang Utan, salah siji kéwan kang urip ing Gunung Leuser
Leuser-orangs 09N8683.jpg
Titik dhuwur dhéwé
Èlevasi3,466 m (11,371 ft) [1][2]
Prominèn2,941 m (9,649 ft) [1]
Ranked 100th
Isolasi756 kilometres (470 mi)
PratélanUltra
Ribu
Géografi
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Sumatra Topography" does not exist.
Parent rangeBarisan Mountains

Gunung Léuser ya iku gunung ana ing Acèh, Indonésia. Gunung Léuser panggoné ing sak loré Acèh,ceraké Sumatra Lor.[3] Gunung Léuser panggoné ing jero Taman Nasional Gunung Léuser sing jipok jenenge saka jeneng gunung mau.Saiki Gunung Léuser ndadi Situs Warisan ndunia UNESCO.

referensi[besut | besut sumber]

  1. a b c "Mountains of the Indonésian Archipelago" Peaklist.org. Retrieved 2011-12-16.
  2. "leuser" GunungBagging.com. Retrieved 2011-12-16.
  3. http://www.gunung-leuser-trek.net/