Gunung Gamalama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunung Gamalama

Gunung Gamalama
Ikhtisar
Jeneng: Gunung Gamalama
Elevasi: 1.715 m
Laladan: Maluku
Kabupaten:
Pulo: Ternaté
Nagara: Indonésia
Cathetan
kelakon njeblug ing tanggal 31 Juli 2003

lan pungkasan jeblug ing tanggal 4 Desember 2011.

Gunung Gamalama iku gunung kang dumunung ing Ternate, Maluku ing nagara Indonésia.

Gunung Gamalama nduwèni elevasi 1.715 meter sadhuwuring segara. Gunung Gamalama ditutupi alas Montane ing elevasi 1.200 - 1.500 m lan alas Ericaceous ing elevasi sakdhuwuré 1.500 m.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gunung_Gamalama&oldid=1031760"