Gunung Gamalama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunung Gamalama

Gunung Gamalama
Ikhtisar
Jeneng: Gunung Gamalama
Elevasi: 1.715 m
Laladan: Maluku
Kabupatèn:
Pulo: Ternaté
Nagara: Indonésia
Cathetan
kelakon njeblug ing tanggal 31 Juli 2003

lan pungkasan jeblug ing tanggal 4 Dhésèmber 2011.

Gunung Gamalama iku gunung kang dumunung ing Ternate, Maluku ing nagara Indonésia.

Gunung Gamalama duwé elevasi 1.715 mèter sadhuwuring segara. Gunung Gamalama ditutupi alas Montane ing elevasi 1.200-1.500 m lan alas Ericaceous ing elevasi sakdhuwuré 1.500 m.