Gunung Pangrango

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunung Pangrango
Pangrango 100122-0445 cawi.JPG
Titik dhuwur dhéwé
Èlevasi 3.019 m
Géografi
Location Jawa Kulon, Indonésia

Gunung Pangrango iku gunung sing dumunung ing pulo Jawa, Indonésia. Gunung Pangrango dhuwuré 3,019 mèter. Pucuké dijenengaké Mandalawangi.

Gunung Pangrango uga minangka gunung paling dhuwur kaloro ing Jawa Kulon sawisé Gunung Ciremai, lan dumunung ing sajeroning kawasan Taman Nasional Gedhé Pangrango, persisé dumunung sisihan karo Gunung Gedhé.

Gunung Pangrango duwé kawasan alas Dipterokarp Bukit, alas Dipterokarp Dhuwur, alas Montane, lan Alas Ericaceous utawa alas gunung.