Gunung Bandahara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunung Bandahara
Dhaptar Ribu
Gunung Bandahara

Gunung Bandahara inggih punika salah satunggaling gunung ingkang dumunung ing Kabupatèn Gayo Lues, Propinsi Nanggroe Acèh Darussalam, Indonésia. Tebihipun saking kitha Blang Kejeran kutha krajan Kabupatèn Gayo Lues inggih kirang langkung 50 km tumuju sisih kidul ngantos wétan. Déné tebihipun saking kitha Kutacane kutha krajan Kabupatèn Aceh Tenggara inggih kirang langkung 35 km tumuju sisih lor ngantoss kulon.[1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ [1] Gunung Bandahara (dipunundhuh tanggal 15 Januari 2013)