Gunung Bandahara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunung Bandahara
Èlevasi 2,986 metres (9,797 ft)
Gunung Bandahara

Gunung Bandahara inggih punika salah satunggaling gunung ingkang dumunung ing Kabupatèn Gayo Lues, Provinsi Nanggroe Acèh Darussalam, Indonésia. Tebihipun saking kitha Blang Kejeran kutha krajan Kabupatèn Gayo Lues inggih kirang langkung 50 km tumuju sisih kidul ngantos wétan. Déné tebihipun saking kitha Kutacane kutha krajan Kabupatèn Acèh Tenggara inggih kirang langkung 35 km tumuju sisih lor ngantoss kulon.[1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1] Gunung Bandahara (dipunundhuh tanggal 15 Januari 2013)