Gunung Galunggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Gunung Galunggung yaiku gunung berapi kang dhuwuré 2.167 mèter, mapan ing 17 km saka pusat kutha Tasikmalaya. Wonten objek wisata lan wanawisata kang jembare 120 hektar kanggo narik wisatawan kang dikelola déning Perum Perhutani. Objek liyané jembare 3 hektar wujud papan kanggo adus banyu panas (Cipanas) lengkap karo fasilitas bèji, kamar adus lan bak kungkum banyu panas. Gunung Galunggung duwé alas Montane 1.200-1.500 mèter lan alas Ericaceous 1.500 mèter

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]