Gunung Galunggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gunung Galunggung ya iku gunung berapi kang dhuwuré 2.167 mèter, mapan ing 17 km saka pusat kutha Tasikmalaya. Wonten objek wisata lan wanawisata kang jembare 120 hektar kanggo narik wisatawan kang dikelola déning Perum Perhutani. Objek liyané jembare 3 hektar arupa papan kanggo adus banyu panas (Cipanas) lengkap karo fasilitas bèji, kamar adus lan bak kungkum banyu panas. Gunung Galunggung duwé alas Montane 1.200-1.500 mèter lan alas Ericaceous 1.500 mèter

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]