Gunung Galunggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gunung Galunggung ya iku gunung berapi kang dhuwuré 2.167 meter, mapan ing 17 km saka pusat kutha Tasikmalaya. Wonten objek wisata lan wanawisata kang jembare 120 hektar kanggo narik wisatawan kang dikelola déning Perum Perhutani. Objek liyane jembare 3 hektar arupa papan kanggo adus banyu panas (Cipanas) lengkap karo fasilitas kolam renang, kamar adus lan bak kungkum banyu panas. Gunung Galunggung duwé alas Montane 1.200-1.500 meter lan alas Ericaceous 1.500 meter

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]