Gunung Burangrang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunung Burangrang
Gambar:Gunungburangrang.jpg
Titik dhuwur dhéwé
Èlevasi 2057 ,
Géografi
Location Jawa Kulon, Indonésia

Gunung Burangrang iku gunung sing dumunung ing Pulo Jawa, Indonésia. Gunung Burangrang dhuwuré 2.057 mèter. Gunung iki minangka salah-siji sisa saka asil jeblugan gedhé Gunung gunungan ing Zaman Prasajarah.

Gunung Burangrang duwé kawasan alas gunung, alas Dipterokarp Dhuwur, alas Montane, lan Alas Ericaceous utawa alas gunung.

Uga delengen[besut | besut sumber]