Gunung Anjasmoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gunung Anjasmoro
Elevasi 2,277 mèter
Lokasi Jawa Wétan, Indonésia

Gunung Anjasmoro iku gunung sing ana ing pulo Jawa, Indonésia. Dhuwuré 2.277 mèter. Gunung Anjasmoro duwé kawasan alas Dipterokarp Bukit, alas Dipterokarp Dhuwur, alas Montane, lan Alas Ericaceous utawa alas gunung.

Uga delengen[besut | besut sumber]