Gunung Anjasmoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunung Anjasmoro
Elevasi 2,277 mèter
Lokasi Jawa Wétan, Indonésia


Gunung Anjasmoro iku gunung sing ana ing pulo Jawa, Indonésia. Dhuwuré 2.277 mèter. Gunung Anjasmoro nduwèni kawasan alas Dipterokarp Bukit, alas Dipterokarp Dhuwur, alas Montane, lan Alas Ericaceous utawa alas gunung.

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gunung_Anjasmoro&oldid=839828"