Gunung Tampomas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunung Tampomas
Elevasi 1,684 meter (5,525 ft)[1]
Lokasi Jawa, Indonésia
Koordinat 6.77° S 107.95° E
Tipe Stratovolcano
Pungkasan njeblug Ora dimangertèni

Tampomas iku gunung geni kang dumunung ing Jawa Kulon, ya iku sisih lor kutha Sumedhang (6.77° S 107.95° E). Stratovolcano kanthi elevasi 1684 meter iki uga nduwèni sumber banyu panas.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Tampomas". Global Volcanism Program. Smithsonian Institution. Dijupuk 2006-12-21. 

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gunung_Tampomas&oldid=1045229"