Kabupatèn Bulukumba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Bulukumba
Lambang Kabupatèn Bulukumba
Lambang Kabupatèn Bulukumba
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Bulukumba.jpg
Dina Dadi:
Kutha krajan: kutha Bulukumba
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 -Total:

---km²
Distrik
 -Cacahe:

10 kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/----jiwa
+/----jiwa/km²
Suku Bangsa:
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané
Web: www.bulukumbakab.go.id

Kabupatèn Bulukumba iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Bulukumba iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ±---km² utawa---hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

---Lintang kidul lan---Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Bulukumba ketata sajeroning 10 kacamatan,---désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Bonto Bahari
  2. Bontotiro
  3. Bulukumpa
  4. Gantarang
  5. Hero Lange-Lange
  6. Kajang
  7. Kindang
  8. Riau Ale
  9. Ujung Bulu
  10. Ujung Loe

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul