Menyang kontèn

Gantarang, Bulukumba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gantarang, Bulukumba
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri73.02.01 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bulukumba {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Gantarang iku kacamatan ing Kabupatèn Bulukumba Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Bulukumba