Kabupatèn Wajo

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Wajo
120px
Lambang Wajo
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Wajo.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Sengkang
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

13 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Wajo iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Selatan, kutha Sengkang iku kutha krajan kabupatène, kutha-kutha liyane : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Wajo ketata saking 13 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Belawa
  2. Bola
  3. Gilireng
  4. Keera
  5. Majauleng
  6. Maniang Pajo
  7. Penrang
  8. Pitumpanua
  9. Sabbang Paru
  10. Sajoanging
  11. Takkalalla
  12. Tana Sitolo
  13. Tempe

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Wajo

Sulawesi Selatan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Wajo&oldid=1035985"