Kabupatèn Wajo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Wajo
120px
Lambang Wajo
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Wajo.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Sengkang
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

13 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Wajo iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Sengkang iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Wajo ketata saking 13 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Belawa
  2. Bola
  3. Gilireng
  4. Keera
  5. Majauleng
  6. Maniang Pajo
  7. Penrang
  8. Pitumpanua
  9. Sabbang Paru
  10. Sajoanging
  11. Takkalalla
  12. Tana Sitolo
  13. Tempe

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Wajo

Sulawesi Kidul